•  
Urmareste-ne pe FaceBook
Abonare newsletter
Extranet
Liga 1
ASA Tirgu Mures Astra Giurgiu CFR 1907 Cluj Concordia Poli Iași CS U Craiova Dinamo Bucuresti F.C. Botosani FCSB F.C. Viitorul FC Voluntari Gaz Metan Medias Pandurii Tg. Jiu Poli Timișoara
Presa

Liga 1 Orange: Echipa etapei a 9-a play off-out

16.05.2017
Revista LPF a stabilit echipa ideală a etapei a 9-a play off-out.

PORTAR

Alexandru Greab (Gaz Metan / 24 de ani / 14 jocuri) - Este un câştig pentru Gaz Metan, prestaţiile sale fiind tot mai apreciate. În ultima rundă, acesta a avut trei intevenţii decisive, graţie cărora a salvat un punct pentru gruparea ardeleană.

FUNDAŞI

Romario Benzar (Viitorul / 25 de ani / 33 jocuri) - A arătat atitudine de căpitan, mai ales în repriza a doua, când, deşi accidentat, a strâns din dinţi şi a rămas pe teren, evitând să-şi lase colegii în inferioritate numerică. 

Kevin Boli (Viitorul / 25 de ani / 32 jocuri) - Titular incontestabil, dă încredere echipei prin siguranţa cu care tratează fiecare fază. Evoluţia din ultima rundă i-a adus a patra prezenţă în echipa etapei.

Ionut Nedelcearu (Dinamo / 21 de ani / 32 jocuri) - Un joc fără greşeală. A crescut mult în evoluţii în acest sezon, iar prestaţiile sale au contribuit la parcursul foarte bun al dinamoviştilor din ediţia curentă. Pentru a șaptea oară în echipa etapei.

Steliano Filip (Dinamo / 22 de ani / 30 jocuri) - Evoluţie remarcabilă în Gruia, unde a şi marcat un gol. Dăruirea de care dă dovadă pe teren este pe placul pătimaşilor fani dinamovişti, care-l consideră un simbol al actualei echipe.

MIJLOCAŞI

Sergiu Hanca (Dinamo / 25 de ani / 33 jocuri) - A marcat  din nou, după o fază în care a reuşit unul dintre cele mai frumoase driblinguri din ediţia actuală. Cifre fantastice în sezonul 2016-2017: nouă goluri şi 10 pase decisive în 33 de meciuri!

Fernando Boldrin (FCSB / 28 de ani / 29 jocuri pt. FCSB) - Și-a folosit experiența şi tehnica pentru a lega apărarea și atacul chiar și după avansarea în teren din partea secundă. Prinde pentru a treia oară echipa etapei.

Doru Popadiuc (FC Voluntari / 22 de ani / 28 jocuri) - Tânărul mijlocaş al ilfovenilor a marcat pentru a doua rundă la rând, răsplătind încă o dată încrederea primită din partea lui Claudiu Niculescu. A strâns deja 77 de prezenţe pe prima scenă.

Florinel Coman (Viitorul / 19 ani / 27 jocuri) - "Perla" dobrogenilor a marcat golul prin care Viitorul s-a apropiat la doar 90 de minute de titlu. Cifre formidabile în ediţia actuală: șase goluri, trei pase decisive şi două penalty-uri obţinute.

ATACANŢI

Bojan Golubovic (CSM Poli Iaşi / 33 de ani / 14 jocuri pt CSM) - Cu o dublă şi o pasă decisivă, vârful Iaşiului a fost omul meciului. A ajuns la 51 de reuşite pe prima scenă din România, fiind al doilea cel mai bun marcator străin "all-time", după Wesley.

Harlem-Eddy Gnohere (FCSB / 29 de ani / 13 jocuri pt FCSB) - A marcat un gol foarte important, prin care "roş-albaştrii" rămân în lupta pentru trofeul suprem. A ajuns la cinci reuşite pentru FCSB, exact câte a înscris şi pentru Dinamo în prima parte a campionatului.

ANTRENORUL ETAPEI

Cosmin Contra (Dinamo / 41 de ani, FOTO) - A câştigat în Gruia, după un joc foarte bine pregătit tactic. Sub conducerea sa, Dinamo a strâns cele mai multe puncte în play-off dintre toate cele șase competitoare.

 

LPF pe Facebook
Newsletter LPF