Urmareste-ne pe FaceBook
Abonare newsletter
Extranet
Liga 1 Orange
ASA Tirgu Mures Astra Giurgiu CFR 1907 Cluj Concordia Poli Iași CS U Craiova Dinamo Bucuresti F.C. Botosani FCSB F.C. Viitorul FC Voluntari Gaz Metan Medias Pandurii Tg. Jiu Poli Timișoara
Presa

Ligile Profesioniste, în Comitetul Executiv al UEFA

07.06.2017
Luni, 6 iunie, la Geneva, Asociația Ligilor Europene de Fotbal Profesioniste (EPFL) a aprobat în unanimitate acordul de lucru cu UEFA, ajungând la un numitor comun cu forul european pe o varietate de probleme care vizează viitorul fotbalului de pe continentul nostru.

Principala caracteristică a acestui acord vizează reprezentarea EPFL în cadrul organismelor decizionale ale UEFA, cooperarea celor două foruri în actuala structură concurențială pe principalele probleme ale fotbalului de azi, plecând de la principii și formate de competiții, până la planificarea meciurilor și a calendarului competițional.

Acest acord va intra în vigoare la data semnării acestuia de către ambele părți.

Lars-Christer Olsson, președintele EPFL, a declarat la finalul ședinței: "Sunt realmente încântat că am ajuns la acest acord cu UEFA, un acord aprobat în unanimitate de membrii noștri. Simt că acest act va proteja ambele foruri și, mai ales, echilibrul competitiv în cadrul dezvoltării fotbalului de azi. Acest acord recunoaște rolul fundamental în dezvoltarea fotbalului pe care îl joacă azi competițiile interne, generând atât la nivel național, cât și la nivel internațional un cadru echilibrat și onest"

LPF pe Facebook
Newsletter LPF