•  
Urmareste-ne pe FaceBook
Abonare newsletter
Extranet
Liga 1 Orange
ASA Tirgu Mures Astra Giurgiu CFR 1907 Cluj Concordia Poli Iași CS U Craiova Dinamo Bucuresti F.C. Botosani FCSB F.C. Viitorul FC Voluntari Gaz Metan Medias Pandurii Tg. Jiu Poli Timișoara
Presa

Revista LPF: echipa etapei a 14-a play-out

09.06.2017
Revista LPF a stabilit echipa ideală a etapei a 14-a play-out.

PORTAR

Cristian Bălgrădean (Concordia / 29 de ani / 35 jocuri, FOTO) - Graţie celor trei intervenţii decisive, portarul Concordiei a contribuit decisiv la salvarea "vulturilor" de la retrogradare. Prinde pentru prima oară echipa etapei în play-out.

FUNDAŞI

Gabriel Bosoi (CSM Poli Iaşi / 29 de ani / 23 jocuri) - Jucător de bază în mandatul lui Eugen Neagoe. Fundaşul moldovenilor s-a remarcat prin dăruirea din teren, aspect constatat şi în ultima rundă, când a dominat flancul drept. 

Alexandru Albu (Concordia / 23 de ani / 35 jocuri) - A crescut de la meci la meci, iar în ultima etapă a câştigat multe dueluri cu jucătorii adverşi. A fost cel mai bun fundaş al ilfovenilor din acest sezon, în care a fost inclus de patru ori în echipa etapei.

Ovidiu Mihalache (CSM Poli Iaşi / 32 de ani / 31 jocuri) - Experimentatul apărător al celor de la CSM Poli Iaşi ne-a arătat din nou de ce a fost folosit titular în 30 de partide din ediţia 2016-2017. Dă siguranţă echipei prin modul cum tratează fiecare fază.

Nicuşor Fota (Concordia / 20 de ani / 7 jocuri) - Debutant în 2016-2017, tânărul fundaş dreapta al Concordiei a făcut cel mai bun meci al său pe prima scenă, iar asta i-a adus prezenţa în premieră în echipa etapei. Un câştig pentru gruparea ilfoveană.

MIJLOCAŞI

Sebastian Mailat (Poli Timişoara / 19 ani / 23 jocuri) - Introdus pe teren la finalul primei jumătăţi de oră, într-un moment în care adversarii conduceau cu două goluri diferenţă, a schimbat soarta meciului, contribuind decisiv cu un gol şi un assist.

Mihai Roman I (FC Botoşani / 32 de ani / 30 jocuri) - Şi-a trecut în cont două pase decisive, încheind astfel play-out-ul pe prima poziţie la acest capitol, cu șase reușite. Unul dintre cele mai bune transferuri realizate de FC Botoşani în ultimii ani.

Eric de Oliveira (Gaz Metan / 31 de ani / 34 jocuri) - Încântător, aşa cum a fost în multe din meciurile jucate pe prima scenă din România. A marcat de două ori, ajungând la 49 de reuşite în Liga 1 Orange, dintre care 20 în urma unor şuturi expediate din afara careului mare.

Cătălin Golofca (FC Botoşani / 27 de ani / 34 jocuri) - A marcat pentru a cincea oară în play-out, cifră cu care s-a clasat pe prima poziţie în topul golgheterilor din această fază a competiţiei, la egalitate cu Eric de Oliveira.

ATACANŢI

Lorand Fulop (FC Botoşani / 19 ani / 16 jocuri) - Deşi a evoluat doar 40 de minute, vârful moldovenilor şi-a pus amprenta pe jocul grupării din Botoşani. A marcat un gol, al treilea din ediţia 2016-2017, cea în care a mai reuşit o pasă decisivă şi a scos un penalty.

Alexandru Popovici (Poli Timişoara / 28 de ani / 34 jocuri) - Cu trei goluri şi o pasă decisivă în ultimele două etape, vârful Timişoarei a fost jucătorul care a contribuit enorm la salvarea bănăţenilor de la retrogradare directă.

ANTRENORUL ETAPEI

Leo Grozavu (FC Botoşani / 49 de ani) - A încheiat cu o victorie mandatul său la FC Botoşani, unde s-a remarcat printr-un joc ofensiv plăcut oricărui microbist. A fost cel de-al 50-lea succes bifat de moldoveni în Liga 1 Orange, dintre care 38 cu Leo Grozavu pe banca tehnică.

 

LPF pe Facebook
Newsletter LPF