•  
Urmareste-ne pe FaceBook
Abonare newsletter
Extranet
Liga 1
ASA Tirgu Mures Astra Giurgiu CFR 1907 Cluj Concordia Poli Iași CS U Craiova Dinamo Bucuresti F.C. Botosani FCSB F.C. Viitorul FC Voluntari Gaz Metan Medias Pandurii Tg. Jiu Poli Timișoara
Termeni si conditii

LIGA PROFESIONISTA DE FOTBAL

Romania, Bucuresti, Str. Alexandru Vitzu nr. 2A, Sector 5,

Fax: +40-21-412.0165; Tel: +40-21-412.0091; Email: office@lpf.ro; URL: www.lpf.ro;
 


"Site-urile sunt destinate numai utilizării personale. Nu aveţi dreptul să utilizaţi Site-urile în scopuri comerciale sau în orice mod ilicit sau care ne produce daune nouă sau oricărei alte persoane sau entităţi, după cum este stabilit de către noi.


Toate informaţiile, materialele, funcţiile şi alte aplicaţii şi conţinut regăsite pe Site-uri sunt deţinute de noi cu drepturi de autor sau sunt proprietate cu drepturi de autor ale licenţiatorilor şi licenţiaţilor noştri. Toate mărcile comerciale, mărcile de servicii, denumirile comerciale şi pregătirile comerciale sunt deţinute de noi şi/sau de licenţiatorii sau licenţiaţii noştri.


Avem dreptul să modificăm Site-urile sau să ştergem Conţinutul sau funcţiile în orice moment, în orice fel şi din orice sau fără niciun motiv.

Cu excepţia cazurilor în care convenim în scris, niciun Conţinut din orice Site nu poate fi utilizat în alt mod decât ca parte a Site-ului, nu poate fi reprodus, transmis, distribuit sau exploatat în niciun fel, cu excepţia cazului în care un Site este configurat să permită descărcarea unui anumit Conţinut, puteţi descărca o copie a Conţinutului într-un singur calculator sau dispozitiv mobil (după cum este cazul) numai pentru utilizarea dumneavoastră personală, necomercială, de acasă, cu condiţia ca dumneavoastră (a) să păstraţi intacte toate drepturile de autor şi alte notificări de proprietate, (b) să nu aduceţi modificări şi să nu închiriaţi, să concesionaţi, să daţi cu împrumut, să vindeţi, să distribuiţi, să copiaţi (cu excepţia creării unei singure copii în scopul de protejare a datelor) sau să creaţi lucrări derivate pe baza Site-ului sau a Conţinutului acestuia, în întregime sau parţial şi (c) să nu utilizaţi Conţinutul într-un mod care sugerează asocierea cu oricare din produsele, serviciile şi mărcile noastre. Este interzisă orice utilizare în scopuri comerciale, “re-transmitere” sau utilizare automată intensă a Site-urilor sau transferul oricărui Conţinut într-un alt calculator sau dispozitiv mobil.


În cazul în care noi oferim posibilitatea descărcării unor programe informatice în cadrul unui Site, iar dumneavoastră descărcaţi acest program, programul, inclusiv fişierele, imaginile încorporate sau generate de programul informatic şi datele care însoţesc programul (denumit în mod colectiv “Programul”) sunt autorizate de noi sau de terţe părţi numai pentru uzul dumneavoastră personal, necomercial, la domiciliu. Nu vă transferăm proprietatea programului informatic. Cu excepţia cazului în care este permis de legea aplicabilă, nu aveţi dreptul să distribuiţi sau să exploataţi Programul sau să îl descompuneţi, să rescrieţi fişierele sursă, să îl dezasamblaţi sau să reduceţi Programul la o formă umană lizibilă.


Prin aceasta recunoaşteţi şi sunteţi de acord cu faptul că niciunul din aceşti termeni nu va avea drept consecinţă transferul dreptului de proprietate al oricăror mărci comerciale, mărci de servicii, denumiri comerciale sau alte drepturi de proprietate rezultate din Site-uri sau Conţinutul acestora sau din oricare parte a acestora către dumneavoastră sau către terţe părţi. Vă obligaţi să nu întreprindeţi nicio acţiune sau lucru care nu se potriveşte cu sau care ar putea aduce prejudicii acestui titlu. "

LPF pe Facebook
Newsletter LPF