Noutăți

Liga 1 Betano: echipa etapei a 21-a

LPF a stabilit echipa ideală a etapei a 21-a în Liga 1 Betano.
 

PORTAR
Cătălin Căbuz (FC Hermannstadt / 22 de ani / 21 jocuri)
- Integralist în acest sezon, tânărul portar al sibienilor a bifat al șaselea meci fără gol încasat. Este un jucãtor crescut la "Academia Gheorghe Hagi".
 

FUNDAȘI
Florin Bejan (Astra / 27 de ani / 18 jocuri
) - A avut o prestație fără greșeală, blocând orice intenție a adversarilor de a pătrunde în careul astralilor. Prinde pentru a treia oară echipa etapei.
Ousmane Viera (Sepsi / 32 de ani / 19 jocuri) -  Căpitanul covăsnenilor și-a condus echipa spre un nou succes clar. Siguranța de care dă dovadã în centrul defensivei se transmite și celorlalți colegi, iar asta se vede în jocul grupării din Sf.Gheorghe.
Paulo Vinicius (CFR Cluj / 34 de ani / 19 jocuri) - Veteranul din defensiva ardelenilor a fost ca un zid în fața adversarilor. Experiența acestuia se vede în jocul echipei, clujenii bifând al 11-lea meci fără gol încasat.
 

MIJLOCAȘI
Bryan Nouvier (Sepsi / 23 de ani / 14 jocuri
) - Omul meciului în fața Concordiei: un gol și două assisturi! A încheiat anul cu câteva prestații deosebite, de care echipa sa a beneficiat din plin.  
Lucian Dumitriu (FC Hermannstadt / 26 de ani / 10 jocuri) - A marcat un gol foarte important pentru sibieni, care se apropie tot mai mult de primele șase locuri. A fost a patra sa reușită, trei dintre ele fiind izbutite din afara careului.
Ciprian Deac (CFR Cluj / 32 de ani / 13 jocuri) - Un fotbalist exemplar, un model pentru generațiiile mai tinere! A reușit cel mai frumos gol din runda a 21-a și a ajuns la 39 de reușite în 12 sezoane de Liga 1.
Laurențiu Buș (Astra / 31 de ani / 11 jocuri) - A făcut cel mai bun meci din acest sezon. A dominat cu autoritate flancul stâng, a marcat un gol și a pasat decisiv de alte două ori.
 

ATACANȚI
Alexandru Tudorie (FC Voluntari / 22 de ani / 18 jocuri)
- A înscris de două ori, contribuind astfel decisiv la un nou punct câștigat de ilfoveni. A ajuns la 23 de reușite în 114 meciuri disputate pe prima scenă. 
Azdren Llullaku (Astra / 30 de ani / 20 jocuri) - A făcut un meci fantastic! A marcat un gol spectaculos și a fost un pericol permanent pentru apărătorii adverși.
Alexandru Mitriță (U Craiova / 23 de ani / 18 jocuri) - A reușit a patra dublă din acest sezon și a ajuns la 31 de goluri pe prima scenă în doar 99 de meciuri.
 

ANTRENORUL ETAPEI
Antonio Conceicao (CFR Cluj / 57 de ani)
- Organizată foarte bine în teren, gruparea antrenată de tehnicianul portughez s-a impus în derby și a bifat a opta victorie consecutivă afară, un record pentru CFR Cluj.